Pellet típusok

Pellet típusú haltáp

Ezeket a tápokat extruder (nagynyomású henger) segítségével állítják elő, keverés és nagy nyomáson melegítés közben. A nyomás és a hőmérséklet egyidejű szabályozásával a pellet pontosan megfelel a megadott követelményeknek.


Pórusos típusú haltáp

Az "expandált" pellet gyorsan felszívja a vizet és porózus. Rugalmas állaguk, amely nem jellemző a többi takarmányra, élő takarmányt fogyasztó halak számára az élő plankton hasonló szerkezete miatt alkalmas.


Korong típusú haltáp

Vékony alakú szeletek olyan formában, amelyet kifejlesztettek és adaptáltak a harcsa, páncél és más alsó hal étkezési alapszokásaihoz.


Kemény típusú haltáp

A pellet belsejében nagyon kevés levegővel rendelkező haltáp hosszú ideig megőrzi vízben a szerkezetét. Alkalmas remete rákoknak és rákokhoz, akik lassan fogyasztják el a tápot etetés után.


Granulátum típusú haltáp

Nagyon kicsi pellet előmelegített és porított alkatrészekből, kis gömbökké alakítva, speciális szabadalmaztatott kötőanyagokkal. Mindegyik pellet Hikari® Micro-Coating ™ eljárással van bevonva egy vékony bevonattal, amely körülzárja a tápanyagokat és kiküszöböli annak bomlását vízben. Puha, könnyen ehető és táplálkozási szempontból megfelelő pellet soha nem borítja el az akvárium vizét. A legjobb választás olyan trópusi halak számára, amelyek általában pelyheket fogadnak el.