Saki-Hikari R MULTI SEASON™

Saki-Hikari R MULTI SEASON™

Professzionális használatra. Napi haltáp a koi bajnokok részére, kiváló emészthetőséget, jobb növekedési sebességet és fokozott színezést biztosít a hidegebb hónapokban.

  • Élő, természetesen előforduló mikroorganizmusokat (probiotikumot) tartalmaz, az úgynevezett "Hikari-Germ ™", amelyek kiegészítik a táplálkozási profilt. Rendkívül hatékony tápanyag-hasznosításra, szükséges színmélyítésre és fokozott növekedési ütemre számíthatunk.
  • Tiszta tenyésztett Spirulina kultúrák prémium választéka, elősegíti a kívánt ragyogó szín kialakítását és fenntartását.
  • A lipidek és más esszenciális tápanyagok keveréke gyors súlygyarapodást tesz lehetővé a zsírraktározás veszélye nélkül, és bajnoki formát eredményez.
  • A páratlan haltáp és a "Hikari-Germ účinnosť" hatékonysága csökkenti a hulladékkeletkezést, javítja a biológiai hatások hatékonyságát, javítja a víz minőségét, miközben csökkenti a szűrő karbantartásának szükségességét *.
  • Mindennapi haltáp
  • Úszó haltáp
  • Kiszinezés
  • Könnyen emészthető
  • Alacsonyabb vízhőmérséklethez
  • Probiotikum

Ideální pro

Minden Koi bajnok vagy bajnoki potenciállal rendelkező Koi hal, szélsőséges vízhőmérséklet-csökkenés esetén, és amikor a Saki-Hikari® előnyök kívánatosak.

Krmení

A Saki-Hikari R Multi-Season 12 °C feletti vízhőmérsékletű etetésre készült. Ne feledje, hogy az alacsonyabb vízhőmérséklet korlátozott etetést igényel. Senki sem ismeri Önnél jobban a KOI-halait! Kövesse a mellékelt utasításokat a túletetés elkerülése érdekében, és az etetés után mindig távolítsa el a tóból az el nem fogyasztott tápot.

18 °C felett etessen a Saki-Hikari R Multi Seasonnal naponta két-négy alkalommal, a KOI aktivitási szintjétől függően.

12 °C és 18 °C között etessen a Saki-Hikari R Multi Season-nel naponta négyszer, a KOI aktivitás szintjétől függően. A jobb eredmények érdekében próbáljon etetni a nap melegebb részében.

5 °C és 12 °C között gondosan állítsa be a haltáp mennyiségét a KOI aktivitási szintje és a tó állapota alapján. Ügyeljen kell arra, hogy ne adagolja túl a haltápot.

5 °C alatt hagyja abba a KOI etetését.

Annak érdekében, hogy ne csökkentse az "R kivonat" hatását, azt javasoljuk, hogy a Saki-Hikari R Multi Seasont a többi haltáphoz képest legalább 50%-ban adja. Csak a Saki-Hikari tápokat használja a Saki-Hikari R Multi Season mellett, ez a kombináció az "R Extract" és a Hikari-Germ probiotikus mikroorganizmusok legjobb hatását fogja nyújtani.

Složení

Garnélarákliszt, fehér halliszt, szárított sörélesztő, búzaliszt, szójaliszt, búzacsíraliszt, karotin, proteáz, tiamin-mononitrát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, A-vitamin, L-aszkorbil-2-polifoszfát, stabilizált (stabilizált) B12-vitamin , biotin, kalcium-pantotenát, kolin-klorid, D3-vitamin, folsav, menadion biszulfit vegyülete (K-vitamin forrás), inozit, p-amino-benzoesav, cink-oxid, mangán-szulfát, vas-klorid, réz-szulfát, kobalt-szulfát, alumínium-hidroxid , mangán-szulfát.

 

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu Foszfor
min. 37% min. 5.0% max. 2.0% max. 10% max. 15% min. 1.0%

 

Kiszerelés

Rend. sz. típus Súly
41418 large 15 kg megveszem

Rend. sz. Típus Súly
41409 medium 2 kg megveszem
41410 medium 5 kg megveszem
41412 medium 15 kg megveszem

Rend. sz. Típus Súly
41403 small 2 kg Megveszem
41406 small 15 kg megveszem