Hikari Marine SEAWEED EXTREME

Hikari Marine SEAWEED EXTREME

Egyedülálló, kiegyensúlyozott haltáp minden típusú növényevő tengeri hal számára, rendkívül magas algatartalommal.

  • A technológiai tapasztalatok segítettek bennünket abban, hogy kifejleszthessük a világ 1. pelletét és több mint 67% természetes hínárral!
  • Ez az erősen aromás táp gyorsan lágyul a vízben, megtartja formáját és azonnal vonzza a növényevő fajokat. A Nori algákról való átállás sosem volt egyszerűbb.
  • A kiváló tápanyagkeverék gyors növekedést biztosít, támotja az immunrendszert, miközben segít megőrizni a kívánt színt.
  • Ideális kiegészítő táp a legtöbb mindenevő hal számára, beleértve a bohóchalakat, ajakoshalakat, és korallsügéreket
  • Merülő haltáp

Ideális

Minden tengeri növényevö hal számára

Etetés

Adjon a halaknak napi kétszer vagy háromszor annyi tápot, amennyit két perc alatt el tudnak fogyasztani. A Hikari Seaweed Extreme gyorsan felszívja a vizet és puha textúrájú, mint a Nori alga. Vigyázzon, ne etesse túl a halakat.

Megjegyzés: A Hikari Seaweeed Extreme nagyobb mennyiségű természetes összetevőt tartalmaz, amelyek enyhe színváltozást okozhatnak az egyes gyártási tételek között. Biztos lehet benne, hogy szigorú minőségi szabványunknak köszönhetően minden csomag megfelel a kiváló táplálkozási igényeinknek.

Összetevők

Garnélarákliszt, fehér halliszt, szárított sörélesztő, búzaliszt, szójaliszt, búzacsíraliszt, karotin, proteáz, tiamin-mononitrát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, A-vitamin, L-aszkorbil-2-polifoszfát, stabilizált (stabilizált) B12-vitamin , biotin, kalcium-pantotenát, kolin-klorid, D3-vitamin, folsav, menadion biszulfit vegyülete (K-vitamin forrás), inozit, p-amino-benzoesav, cink-oxid, mangán-szulfát, vas-klorid, réz-szulfát, kobalt-szulfát, alumínium-hidroxid , mangán-szulfát.

 

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu
Min. 30% Min. 3% Max. 1% Max. 10% Max. 12%

 

Kiszerelés

Rend.sz. Terméknév Súly
25321 medium 90 g megveszem
25323 medium 250 g megveszem

Rend.sz. Terméknév Súly
25310 small 45 g megveszem
25312 small 100 g megveszem