Hikari Marine SEAWEED EXTREME

Hikari Marine SEAWEED EXTREME

Egyedi, kiegyensúlyozott táp mindenféle növényevő tengeri hal számára, rendkívül magas tengeri algatartalommal.

  • Technológiai tapasztalatok elősegítették a világ első pelletjeinek és szeleteinek kifejlesztését, amelyek több mint 67% -ban természetes tengeri moszattal rendelkeznek!
  • A vízben ez a táp aromás gyorsan lágyul, megőrzi formáját és azonnal vonzza a növényevő fajokat. A Nori algákból történő átmenet egyszerű.
  • A kiváló tápanyag-keverék gyors növekedést kínál, támogatja az immunrendszert, miközben elősegíti a kívánt szín fenntartását.
  • Idális kiegészítő takarmány a legtöbb mindenevőnek, beleértve a bohóchalak, pomacanthuszokat.
  • Merülő haltáp

Ideális

Mindenféle tengeri növényevő hal részére.

Etetés

Adjon a halaknak napi kétszer vagy háromszor annyi tápot, amennyit két perc alatt el tudnak fogyasztani. A Hikari Seaweed Extreme gyorsan felszívja a vizet és puha textúrájú, mint a Nori alga. Vigyázzon, ne etesse túl a halakat.

Megjegyzés: A Hikari Seaweeed Extreme nagyobb mennyiségű természetes összetevőt tartalmaz, amelyek enyhe színváltozást okozhatnak az egyes gyártási tételek között. Biztos lehet benne, hogy szigorú minőségi szabványunknak köszönhetően minden csomag megfelel a kiváló táplálkozási igényeinknek.

Összetevők

Garnélarák, fehér halliszt, szárított sörélesztő, búzaliszt, szójadara, búzacsíra, karotin, proteáz, tiamin-mononitrát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, A-vitamin, L-aszkorbil-2-polifoszfát (stabilizált C-vitamin), B12-vitamin, biotin, kalcium-pantotenát, kolin-klorid, D3-vitamin, folsav, menadion-biszulfit-vegyület (K-vitamin forrása), inozit, p-aminobenzoesav, cink-oxid, mangán-szulfát, vas-klorid, réz-szulfát, kobalt-szulfát, alumínium-hidroxid , mangán-szulfát.

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu
Min. 30% Min. 3% Max. 1% Max. 10% Max. 12%

Csomagolás

Rend.sz. Terméknév Súly
25321 medium 90 g koupit
25323 medium 250 g koupit

Rend.sz. Terméknév Súly
25310 small 45 g koupit
25312 small 100 g koupit