Hikari Tropical ALGAE WAFERS

Termékvideó:

Hikari Tropical ALGAE WAFERS

Világelső az algaevők és ancisztruszok számára eladott tápok közt, most még több növényi adalékkal.

Készült nagy arányú növényi összetevőkkel, amelyeket az ancisztruszok és más algákat fogyasztó halak részesítenek előnyben.

  • Az immunrendszert és a halak egészségét támogató, egyedi tápanyagokban gazdag egyedi összetétel.
  • Könnyű módszer a különféle méretű halak optimális etetésére, az akvárium fenekén maradva. A termelési folyamat biztosítja a takarmány vízben való oldhatatlanságát, amely fontos az éjszakai tápot kereső harcsa rutin számára.
  • Ne felégedjen meg a utánzattal, igényelje az eredeti „Algae Wafer ™” világvezető tápot, amelyet minden „pleco” jobban szeret!
  • Úszó haltáp

Ideális

Plecostomus, algázók, és más harcsáknak, beleértve a tengeri növényevő halakat is.

Etetés

Adjon a halaknak olyan tápmennyiséget, amelyet két órán belül teljesen elfogyasztanak. Néhány trópusi hal elutasítja az új típusú tápot, ha megváltoztatja étrendjét, de a folyamatos etetés biztosítja az új táphoz szokást. Algae Wafers-t apróbb részekre lehet aprítani, ha más mint az algaevő trópusi és tengeri halak táplálására van szükség.

Összetevők

Garnélarák, fehér halliszt, szárított sörélesztő, búzaliszt, szójadara, búzacsíra, karotin, proteáz, tiamin-mononitrát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, A-vitamin, L-aszkorbil-2-polifoszfát (stabilizált C-vitamin), B12-vitamin, biotin, kalcium-pantotenát, kolin-klorid, D3-vitamin, folsav, menadion-biszulfit-vegyület (K-vitamin forrása), inozit, p-aminobenzoesav, cink-oxid, mangán-szulfát, vas-klorid, réz-szulfát, kobalt-szulfát, alumínium-hidroxid , mangán-szulfát.

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu
Min. 30% Min. 3% Max. 1% Max. 10% Max. 12%

Csomagolás

Rend.sz. Súly
21302 20 g koupit
21307 40 g koupit
21316 82 g koupit
21328 250 g koupit
21366 1 kg koupit