Hikari Tropical MICRO PELLETS

Termékvideó:

Hikari Tropical MICRO PELLETS

A világ első granulált mikropellete, amelyet kiváló táplálkozásként fejlesztettek ki a kis trópusi halak számára.

  • Kiváló, speciális technológiával készített, félig úszó haltáp, ezt a granulátumot mikro bevonatokkal kapszulálják, és egyedi táplálék-összetevőket tartalmaznak, kiküszöbölik a tápanyagveszteséget és segítik a víz tisztántartását és zavarosodását gátolja.
  • A kiválasztott prémium tengeri és növényi fehérjék kombinációja ideális kis trópusi halak számára, amelyek elég energiát igényelnek.
  • A krill és a spirulina egyensúlya gyönyörű, élénk színű.
  • A precízen színezett granulátumok a víz alatt jobban láthatóak, gyorsan elfogadhatók és ennélfogva kevesebb az el nem fogyasztott haltáp.
  • Lágy állag - ideális a legtöbb kis közösségi hal számára.
  • Úszó haltáp
  • Lassan merülő

Ideális

Trópusi halak kis szájnyílással, különösen a tetrák, márnák, neonhalak, szivárványhalak.

Etetés

Adjon a halaknak napi kétszer vagy háromszor annyi tápot, amit néhány perc alatt el tudnak fogyasztani. A trópusi halak gyakran elutasítják az új típusú ételeket étrendjük megváltoztatásakor. Vigyázzon, ne etesse túl a halakat.

Összetevők

Fehér haldara, rákliszt, búzaliszt, szójaliszt, rizskorpa, spirulina, szárított sörélesztő, karotin, kálium-dihidrogén-foszfát, A-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, K3-vitamin, tiamin-mononitrát, riboflavin, niacin, pantoténsav, piridin , biotin, folsav, inozit, kolin-klorid, L-aszkorbil-2-polifoszfát (stabilizált C-vitamin), mangán-szulfát, cink-szulfát, vas-szulfát, kalcium-jodát, kobalt-szulfát, alumínium-hidroxid.

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu
Min. 42% Min. 4% Max. 3% Max. 10% Max. 12%

Csomagolás

Rend.sz. Súly
21102 22 g koupit
21108 45 g koupit
21116 80 g koupit
21166 1 kg koupit