Hikari Tropical SHRIMP CUISINE™

Termékvideó:

Hikari Tropical SHRIMP CUISINE™

Tudományos kutatáson alapuló táp édesvízi garnélarák minden típusához.

  • Gazdag növényi összetevőkben, amelyek nélkülözhetetlenek a növényevő garnéláknál, különösen az alga és a spirulina.
  • Az egyedi gyártási folyamat lehetővé teszi a legkisebb pellet előállítását a világon; elég kicsi minden korosztályú garnélarákhoz.
  • A természetes alapanyagok kombinációja maximális ásványi profilt kínál a garnélarák megfelelő táplálásához. Nyomokban tartalmaz rézt, amely nem befolyásolja hátrányosan a többi tengeri élőlényt, de fontos a garnélarák keringési rendszeréhez.
  • Az eredeti gyártási folyamat lehetővé teszi a legkisebb pellet előállítását a világon; elég kicsi minden korosztályú garnélarákhoz.
  • Merülő haltáp

Ideális

Minden típusú édesvízi garnéla, caridina és neocardinának.

Etetés

Adjon a garnéláknak naponta többször annyi ételmennyiséget, amelyet néhány perc alatt el tudnak fogyasztani. Ügyeljen arra, hogy a garnélarákkokat ne etesse túl. Az etetés periódusát követően távolítsa el az el nem fogyasztott tápot.

Összetevők

Garnélarák, fehér halliszt, szárított sörélesztő, búzaliszt, szójadara, búzacsíra, karotin, proteáz, tiamin-mononitrát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, A-vitamin, L-aszkorbil-2-polifoszfát (stabilizált C-vitamin), B12-vitamin, biotin, kalcium-pantotenát, kolin-klorid, D3-vitamin, folsav, menadion-biszulfit-vegyület (K-vitamin forrása), inozit, p-aminobenzoesav, cink-oxid, mangán-szulfát, vas-klorid, réz-szulfát, kobalt-szulfát, alumínium-hidroxid , mangán-szulfát.

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu
Min. 30% Min. 3% Max. 1% Max. 10% Max. 12%

Csomagolás

Rend.sz. Súly
19404 10 g koupit