Hikari Staple mini pellet

Hikari Staple mini pellet

Előnyben részesített napi haltáp nagyobb aranyhal és Koi számára, amely biztosítja az alapvető táplálkozást a test megfelelő arányának eléréséhez.

  • Minden tápanyagot tartalmaz az aranyhal vagy a kisebb Koi táplálkozásához, erős növekedésükhöz és nagyszerű alakjukhoz.
  • Stabilizált C-vitamint és alapvető tápanyagokat tartalmaz az egészséges immunrendszer kialakulásához.
  • Az úszó pellet soha nem zavarosítja és nem szennyezi a vizet, megkönnyítve ezzel a lehetséges túladagolás és étvágy ellenőrzését.
  • Mindennapi haltáp
  • Úszó haltáp

Ideális

Mindenféle standard aranyhal és baby Koi számára. Támogatja a megfelelő növekedést. Baby és mini méretű pelletek!

Etetés

Ha a víz hőmérséklete 10 ° C vagy magasabb, etessen naponta 2-4 alkalommal. A magasabb hőmérsékletek több aktivitást okoznak, ami több etetést igényel. Ne adjon a halnak több tápot, mint amennyit pár perc alatt elfogyasztanak. Az etetés után távolítson el minden el nem fogyasztott tápot a túletetés elkerülése érdekében.

Összetétel

Garnélarák, fehér halliszt, szárított sörélesztő, búzaliszt, szójadara, búzacsíra, karotin, proteáz, tiamin-mononitrát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, A-vitamin, L-aszkorbil-2-polifoszfát (stabilizált C-vitamin), B12-vitamin, biotin, kalcium-pantotenát, kolin-klorid, D3-vitamin, folsav, menadion-biszulfit-vegyület (K-vitamin forrása), inozit, p-aminobenzoesav, cink-oxid, mangán-szulfát, vas-klorid, réz-szulfát, kobalt-szulfát, alumínium-hidroxid , mangán-szulfát.

Tejles fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu
Min. 30% Min. 3% Max. 1% Max. 10% Max. 12%

Csomagolás

Csomagolás

Rend.sz. Terméknév Súly
01227 mini 240 g koupit