Hikari Cichlid Cichlid Excel

Termékvideó:

Hikari Cichlid Sinking Cichlid Excel

Speciálisan kifeljlesztett haltáp kifejezetten növényevő sügéreknek vagy nagyobb trópusi halaknak. Ez a táp nagy arányban tartalmazza a szükséges növényi összetevőket.

  • A természetes növényi összetevők tökéletes kombinációja, amely megfelel a legtöbb növényevő hal legfontosabb igényeinek.
  • Nagy arányban tartalmazza a búzacsíra belső részét, természetesen magas emészthetőséget és megnövelt E-vitamin szintet, linolénsavat ad a halak szerveinek és megnöveli a szaporodási képességeket.
  • Csak a legjobban termelt spirulina az élénk színek hihetetlen javulásához.
  • A stabilizált C-vitamin nagy része elősegíti az immunrendszert és a halak egészségét. Az úszó pellet soha nem szennyezi be a vizet az akváriumban. *

 

  • Úszó haltáp

Ideális

Növényevő sügérek és a nagyobb trópusi halak részére, amelyek növényi eredetü tápot igényelnek.

Etetés

Adjon a halaknak napi kétszer vagy háromszor annyi tápot, amennyit néhány perc alatt el tudnak fogyasztani. Vigyázzon, ne etesse túl a halakat. Az etetés periódusát követően távolítsa el az el nem fogyasztott tápot.

Összetevők

Garnélarák, fehér halliszt, szárított sörélesztő, búzaliszt, szójadara, búzacsíra, karotin, proteáz, tiamin-mononitrát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, A-vitamin, L-aszkorbil-2-polifoszfát (stabilizált C-vitamin), B12-vitamin, biotin, kalcium-pantotenát, kolin-klorid, D3-vitamin, folsav, menadion-biszulfit-vegyület (K-vitamin forrása), inozit, p-aminobenzoesav, cink-oxid, mangán-szulfát, vas-klorid, réz-szulfát, kobalt-szulfát, alumínium-hidroxid , mangán-szulfát.

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu
Min. 30% Min. 3% Max. 1% Max. 10% Max. 12%

Csomagolás

Rend.sz. Terméknév Súly
14311 medium 57 g koupit
14328 medium 250 g koupit

Rend.sz. Terméknév Súly
14211 mini 57 g koupit
14228 mini 250 g koupit