Kezdés

Világhírű HIKARI® prémium haltáp a legigényesebb akvaristáknak!

Technológia

A Hikari létesítményei a legmodernebb technológiát alkalmazzák, hogy a termékek kivételes tulajdonságaival biztosítsák a vállalati filozófiáját. Az intenzív kutatás során szerzett hosszú távú haltenyésztési tapasztalatok, amelyeket tudományos adatok támasztanak alá, meghatározzák a haltápok jövőbeni fejlesztésének és folyamatos fejlesztésének a helyes útját. A jelenlegi tapasztalatok, a megszerzett ismeretek és a gyakorlati alkalmazások marketing rendszerek vagy felkészületlen elméletek helyett a Hikari vezet a prémium akváriumi tápok piacán.


Kutatás

Hogyan állíthat elő prémium akváriumi haltápot a halak tökéletes egészségéért és hosszú élettartamáért anélkül, hogy tudná és megértené a halakat a természetben? Ezért úgy gondoljuk, hogy feladatunk a halak természetes környezetének kutatása, és a legjobb haltáp készítése számukra. Irian Jaya-ban, az afrikai Malawi-tónál, a Guyana hegységén, az Indiai-óceánon, a délkelet-ázsiai dzsungelkutatáson és az Ayeyawada Holly-folyón végzett kutatásaink sokféle rejtélyt tárnak fel a halak számára, egészségük, színük és hosszú életük okait.


Kihívás

Hírnevünk annyira hatalmas és a kreatív tevékenység, olyan változatos, hogy a NASA felkérte Hikarit, hogy készítsen egy speciális haltápot a halakkal végzett kísérletek számára az egyik űrsikló küldetés céljából. Ugyanazt a kreativitást használtuk, mint a többi elindított Hikari hírcsatornánkban; harcsaeledelünk, algae wafers; a rendkívül finom trópusi haltáp, a Micro Pellet-et; élő mikroorganizmusokkal dúsított forradalmi takarmányunk, a Saki-Hikari és a Cichlid Bio-Gold +.