Saki-Hikari R Balance

Saki-Hikari R Balance

Professzionális használatra. Mindennapi táp a nagy és terjedelmes Koi fejlődéséhez

  • Életképes, természetesen előforduló mikroorganizmusokat (probiotikumot) tartalmaz, az úgynevezett "Hikari-Germ ™"el, kiegészítve a táplálkozási profilt. Hatékony tápanyag-hasznosításra és a kívánt növekedésre számíthat.
  • Kiváló növekedésre számíthat anélkül, hogy zsírokat raktározna el a szervezetben, kiváló szépséget biztosít a kiegyensúlyozott, tökéletes összetételnek köszönhetően.
  • A páratlan haltáp és a "Hikari-Germ ™" hatékonysága csökkenti a hulladékkeletkezést, javítja a biológiai hatások hatékonyságát, javítja a víz minőségét, miközben csökkenti a szűrő karbantartásának szükségességét *.
  • Mindennapi haltáp
  • Úszó haltáp
  • Könnyen emészthető
  • Probiotikum

Ideális

Minden Koi bajnok vagy Koi hal bajnoki potenciállal.

Etetés

A Saki-Hikari R Balance nem alkalmas 18 °C-nál magasabb vízhőmérsékletnél való etetésre. Ne feledje, hogy az alacsonyabb vízhőmérséklet korlátozott adagolást igényel. Senki sem ismeri Öntöl jobban a KOI-halait! Kövesse a mellékelt utasításokat a túletetés elkerülése érdekében, és az etetés után mindig távolítsa el a tóból az el nem fogyasztott haltápmaradványokat.

18 °C felett etessen Saki-Hikari R Balance-t naponta két-négy alkalommal, a KOI aktivitási szintjétől függően.

18 °C alatt etessen a Saki-Hikari R Balance-t a KOI aktivitási szintjének megfelelően.

Hidegebb vízben etesen Saki-Hikari R Multi Season-nel, ami könnyebben emészthető, és alacsonyabb vízhőmérsékleten is kiváló választás, mint a többi Saki-Hikari receptnél. Az „R kivonat” hatásának csökkentése érdekében javasoljuk Saki-Hikari R Multi Season legalább 50%-os arányban más takarmányokhoz képest. Csak a Saki-Hikari tápokat használja a Saki-Hikari R Multi Season mellett, ez a kombináció az "R Extract" és a Hikari-Germ probiotikus mikroorganizmusok legjobb hatását fogja nyújtani.

Összetevök

Garnélarákliszt, fehér halliszt, szárított sörélesztő, búzaliszt, szójaliszt, búzacsíraliszt, karotin, proteáz, tiamin-mononitrát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, A-vitamin, L-aszkorbil-2-polifoszfát, stabilizált (stabilizált) B12-vitamin , biotin, kalcium-pantotenát, kolin-klorid, D3-vitamin, folsav, menadion biszulfit vegyülete (K-vitamin forrás), inozit, p-amino-benzoesav, cink-oxid, mangán-szulfát, vas-klorid, réz-szulfát, kobalt-szulfát, alumínium-hidroxid , mangán-szulfát.

 

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu Foszfor
min. 40% min. 6.0% max. 3.0% max. 10% max. 15% min. 1.0%

 

Kiszerelés

Rend. sz. Típus Súly
41322 large 15 kg megveszem

Rend. sz. típus Súly
41316 medium 15 kg megveszem

Rend. sz. Típus Súly
41310 small 15 kg megveszem