Hikari CORALIFIC DELITE

Hikari CORALIFIC DELITE

A Coralific Delite ™ egy forradalmian új táp, amelyet kifejezetten a korallok és azok egyedi táplálkozási igényeinek megfelelően fejlesztettek ki, és két etetési módszert kínál; „Targeted Gel Feeding” közvetlenül egy meghatározott korall szájánál vagy a „Squirt & Go ™ etetés”, amely lehetővé teszi a korallpolipok számára, hogy az élelmet a vízoszlopban elfogják, mintha zooplantkont fogyasztanának.

  • A szükséges tápanyagokat tartalmazza, amelyek fordítva megkövetelik; nyomelemek, fehérjék, vitaminok és asztaxantin az élénk színezéshez.
  • Lebegő zooplanktonhoz hasonló fizikai tulajdonságok. Más porított ételektől eltérően, a Coralific Delite ™ nem oldódik fel gyorsan  és nem elhomályosítja az akvárium vizét.
  • Úszó haltáp

Ideális

Lágy korallok, mint a faágú korallok (Litophyton, Nephthea és Capnella), legyek (Knopia, Clavularia), Sarcophyton, Sinularia, Pseudopterogorgia, Briareum és más puha korallok.

Etetés

Célzott gél etetés

Keverjen el két rész vizet egy rész Coral Delite-hez, hogy gélt képezzen. Várjon 3 percet, adagolja cseppentővel az etetni kívánt korall közelében. Ideális számos LPS-hez és nagyobb szájnyílással rendelkezö korallhoz

Squirt & Go etetés

Keverjen el négy rész vizet egy rész Coral Delite-hez. Alacsony viszkozitású, krémes állagú folyékony keverék képződik. Használjon cseppentőt, és lassan adagolja az etetni kívánt korall közelében. A keverék viszkozitását egy adag víz hozzáadásával vagy eltávolításával lehet beállítani.

Összetevők

Garnélarákliszt, fehér halliszt, szárított sörélesztő, búzaliszt, szójaliszt, búzacsíraliszt, karotin, proteáz, tiamin-mononitrát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, A-vitamin, L-aszkorbium, B12-vitamin, biotinát, p-klorid, D3-vitamin , folsav, menadion biszulfit vegyülete (K-vitamin forrás), inozit, p-aminobenzoesav, cink-oxid, mangán-szulfát, vas-klorid, szulfát, mangán-szulfát.

 

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu
Min. 30% Min. 3% Max. 1% Max. 10% Max. 12%

 

 

Csomagolás

Rend.sz. Súly
25403 35 g koupit