Hikari CORALIFIC DELITE

Hikari CORALIFIC DELITE

A Coralific Delite ™ egy forradalmian új táp, amelyet kifejezetten a korallok és azok egyedi táplálkozási igényeinek megfelelően fejlesztettek ki, és két etetési módszert kínál; „Targeted Gel Feeding” közvetlenül a korall szájnyílásába vagy a „Squirt & Go ™ etetés”, amely lehetővé teszi a korallpolipok számára, hogy a táplálékot a vízoszlopból vegyék fel, mintha csak zooplantkont fogyasztanának.

  • Tartalmazza a szükséges tápanyagokat , amelyek tartalmazzák; nyomelemek, fehérjék, vitaminok és asztaxantin az élénk színezéshez.
  • Lebegő zooplanktonhoz hasonló fizikai tulajdonságok. Más por alapú táptól eltérően, a Coralific Delite ™ nem oldódik fel gyorsan  és nem homályosítja az akvárium vizét.
  • Úszó haltáp

Ideális

Lágy korallok, mint a elágazó korallok (Litophyton, Nephthea és Capnella), legyezö korallok (Knopia, Clavularia), Sarcophyton, Sinularia, Pseudopterogorgia, Briareum és más lágy korall etetéséhez.

Etetés

Célzott gél etetés

Keverjen el két rész vizet egy rész Coral Delite-hez, hogy gélt képezzen. Várjon 3 percet, adagolja cseppentővel az etetni kívánt korall közelében. Ideális számos LPS-hez és nagyobb szájnyílással rendelkezö korall etetéséhez

Squirt & Go etetés

Keverjen el négy rész vizet egy rész Coral Delite-hez. Alacsony viszkozitású, krémes állagú folyékony keverék képződik. Használjon cseppentőt, és lassan adagolja az etetni kívánt korall közelében. A keverék viszkozitását egy adag víz hozzáadásával vagy eltávolításával lehet állítani.

Összetevők

Garnélarákliszt, fehér halliszt, szárított sörélesztő, búzaliszt, szójaliszt, búzacsíraliszt, karotin, proteáz, tiamin-mononitrát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, A-vitamin, L-aszkorbium, B12-vitamin, biotinát, p-klorid, D3-vitamin , folsav, menadion biszulfit vegyülete (K-vitamin forrás), inozit, p-aminobenzoesav, cink-oxid, mangán-szulfát, vas-klorid, szulfát, mangán-szulfát.

 

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu
Min. 30% Min. 3% Max. 1% Max. 10% Max. 12%

 

 

Kiszerelés

Rend.sz. Súly
25403 35 g megveszem