Hikari CORALIFIC DELITE

Hikari CORALIFIC DELITE

A Coralific Delite ™ egy forradalmian új táp, amelyet kifejezetten a korallok és azok egyedi táplálkozási igényeinek megfelelően fejlesztettek ki, és két etetési módszert kínál; „Targeted Gel Feeding” közvetlenül egy meghatározott korall szájánál vagy a „Squirt & Go ™ etetés”, amely lehetővé teszi a korallpolipok számára, hogy az élelmet a vízoszlopban elfogják, mintha zooplantkont fogyasztanának.

  • A szükséges tápanyagokat tartalmazza, amelyek fordítva megkövetelik; nyomelemek, fehérjék, vitaminok és asztaxantin az élénk színezéshez.
  • Lebegő zooplanktonhoz hasonló fizikai tulajdonságok. Más porított ételektől eltérően, a Coralific Delite ™ nem oldódik fel gyorsan  és nem elhomályosítja az akvárium vizét.
  • Úszó haltáp

Ideális

Lágy korallok, például fás elágazású korallok (Litophyton, Nephthea és Capnella), legyező korallok (Knopia, Clavularia), Sarcophyton nemzetség , Sinularia, Pseudopterogorgia nemzet, Briareum és más, kicsi szájú puha korallok.

Etetés

Célzott etetés zselével

Keverjen össze két rész vizet a Coral Delite egy részével, hogy gélt kapjon. Várjon 3 percet, és csepegtető nélkül adjon hozzá az etetni kívánt korall közelében. Ideális sok LPS és nagyobb szájnyílással rendelkező korallok számára.

Squirt & Go etetés

Keverjen össze négy rész vizet a Coral Delite egy részével. Krémes textúrájú alacsony viszkozitású folyékony keverék képződik. Használjon cseppentőt, és lassan adagolja az etetni kívánt korall közelében. A keverék viszkozitása beállítható egy rész víz hozzáadásával vagy eltávolításával.

Összetevők

Garnélarák, fehér halliszt, szárított sörélesztő, búzaliszt, szójadara, búzacsíra, karotin, proteáz, tiamin-mononitrát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, A-vitamin, L-aszkorbil-2-polifoszfát (stabilizált C-vitamin), B12-vitamin, biotin, kalcium-pantotenát, kolin-klorid, D3-vitamin, folsav, menadion-biszulfit-vegyület (K-vitamin forrása), inozit, p-aminobenzoesav, cink-oxid, mangán-szulfát, vas-klorid, réz-szulfát, kobalt-szulfát, alumínium-hidroxid , mangán-szulfát.

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu
Min. 30% Min. 3% Max. 1% Max. 10% Max. 12%

Csomagolás

Rend.sz. Súly
25403 35 g koupit