Hikari Marine MARINE A

Termékvideó:

Hikari Marine MARINE A

Mindennapos haltáp, szivacsszerü felülettel, tiszta spirulinában gazdag, mely a nagy tengeri halak szineződését támogatja. Természetes szépségük megőrzésére.

  • A biotechnológia fejlődése lehetővé tette egy olyan táp kifejlesztését, amely elősegíti a tengeri halak élénk, ragyogó kiszíneződését, még akkor is, ha természetes napsugárzás nélkül.
  • Tengeri hínár, tiszta tenyésztett spirulina és esszenciális zsírsavakkal rendelkezik, hogy megfeleljen a legtöbb nagy tengeri faj megnövekedett táplálkozási igényeinek, serkenti az immunrendszert és a halak egészségét.
  • Gyorsan duzzad a vízben, hangsúlyozva azt a természetes szerkezetet, amelyet a tengeri halak ösztönösen elfogadnak.
  • Különösen csökkenti a hulladékot és a kapcsolódó vízminőségi problémákat *.
  • Lassan merülő

Ideális

Minden típusú nagyobb tengeri hal (10 cm-nél nagyobb).

Etetés

Adjon a halaknak napi kétszer vagy háromszor annyi típot, amennyit két perc alatt el tudnak fogyasztani. Vigyázzon, ne etesse túl a halakat. Az etetés periódusát követően távolítsa el a fel nem használt tápot.

Összetevők

Garnélarák, fehér halliszt, szárított sörélesztő, búzaliszt, szójadara, búzacsíra, karotin, proteáz, tiamin-mononitrát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, A-vitamin, L-aszkorbil-2-polifoszfát (stabilizált C-vitamin), B12-vitamin, biotin, kalcium-pantotenát, kolin-klorid, D3-vitamin, folsav, menadion-biszulfit-vegyület (K-vitamin forrása), inozit, p-aminobenzoesav, cink-oxid, mangán-szulfát, vas-klorid, réz-szulfát, kobalt-szulfát, alumínium-hidroxid , mangán-szulfát.

Tejles fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu
Min. 30% Min. 3% Max. 1% Max. 10% Max. 12%

Csomagolás

Rend.sz. Súly
25121 110 g koupit
25166 1 kg koupit