Hikari Marine MARINE S

Hikari Marine MARINE S

Egyedi, tökéletesen kiegyensúlyozott táp a kis tengeri halak számára, minden tápanyagot biztosítva.

  • Esszenciális zsírsavak, a DHA és az EPA magas aránya, valamint az állati eredetü fehérjék magas minösége hozzájárul az immunrendszer és a halak egészségének fejlödéséhez; az összes tápanyag rendkívül magas emészthetősége.
  • Gyorsan megduzzad a vízben, hangsúlyozva azt a természetes szerkezetet, amelyet a tengeri halak ösztönösen elfogadnak. A pelletteket gyakran olyan halak támadják meg, amelyek általában nem fogadnak el pellet típusú ételeket. A lassan merülö pellet könnyű célpontt az akvárium minden szintjén.
  • Kiváló növekedést és csodálatos színezést biztosít. A halak úgy néznek ki, mintha csak most úsztak volna ki a zátonyról!
  • Lassan merülő

Ideális

Etetés

Adjon a halaknak napi kétszer vagy háromszor annyi tápot, amennyit két perc alatt el tudnak fogyasztani. Vigyázzon, ne etesse túl a halakat. Az etetés periódusát követően távolítsa el az el nem fogyasztott tápot.

Összetevők

Garnélarák, fehér halliszt, szárított sörélesztő, búzaliszt, szójadara, búzacsíra, karotin, proteáz, tiamin-mononitrát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, A-vitamin, L-aszkorbil-2-polifoszfát (stabilizált C-vitamin), B12-vitamin, biotin, kalcium-pantotenát, kolin-klorid, D3-vitamin, folsav, menadion-biszulfit-vegyület (K-vitamin forrása), inozit, p-aminobenzoesav, cink-oxid, mangán-szulfát, vas-klorid, réz-szulfát, kobalt-szulfát, alumínium-hidroxid , mangán-szulfát.

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu
Min. 30% Min. 3% Max. 1% Max. 10% Max. 12%

Csomagolás

Rend. sz. Súly
25266 50 g koupit
25210 1 kg koupit