Saki-Hikari MARINE CARNIVORE

Saki-Hikari MARINE CARNIVORE

Egyedi, tökéletesen kiegyensúlyozott étel a kis tengeri halak számára, minden tápanyagot biztosítva.

  • A esszenciális zsírsavak, a DHA és az EPA magas aránya, valamint az állti eredetü fehérjék magas minösége hozzájárul az immunrendszer és a halak egészségének fejlödéséhez; az összes tápanyag rendkívül magas emészthetősége.
  • Gyorsan megduzzad a vízben, hangsúlyozva azt a természetes szerkezetet, amelyet a tengeri halak ösztönösen elfogadnak. A pelletteket gyakran olyan halak támadják meg, amelyek általában nem fogadnak el pellet típusú tápot. A lassan merülö pellet könnyű célpontja az akvárium minden szintjén.
  • Gyors növekedést és csodálatos színezést biztosít. A halak úgy néznek ki, mintha csak most úsztak volna ki a zátonyról!
  • Lassan merülő

Ideális

A felüszinröl nem táplálkozó kisebb húsevő halak, mint például harcsa, cápa, polypterus (bichír) és angolna számára

Etetés

Adjon halaknak napi háromszor az egy perc alatt elfogyasztható mennyiségét. Vigyázzon, ne etesse túl a halakat. Az etetés periódusát követően távolítsa el az el nem fogyasztott tápot. A Saki-Hikari Marine Herbivore a leghatékonyabb, ha naponta szünet nélkül adják be. A Hikari-Germ a természetben előforduló mikrobiorganizmusok (probiotikumok), amelyek nem maradnak a belekben, és ezeket fokozatosan ki kell egészíteni a Saki-Hikari táplálékával. A Saki-Hikari állandó etetésével a táp előnyei maximálisak.

Összetevők

Halliszt, krillliszt, búzaliszt, szépialiszt, szárított tengeri moszat, teljes zúzott selyemhernyó, halolaj, szárított élesztő, spirulina, lecitin, nátrium-alginát, taurin, DL-metionin, asztaxantin, a Bacillus subtilis szárított erjedési terméke, kivonat kagylóból, extrahált körömvirágból, viráglisztből, fokhagymából, kolin-kloridból, E-vitamin-kiegészítésből, L-aszkorbil-2-polifoszfátból (stabilizált C-vitamin), inozitból, d-kalcium-pantotenátból, riboflavinből, A-vitamin adalékanyagból, tiamin-mononitrátból, piridoxin-hidrokloridból, niacinból , folsav, D3-vitamin-kiegészítő, biotin, nátrium-dihidro-foszfát, vas-szulfát, magnézium-szulfát, cink-szulfát, mangán-szulfát, réz-szulfát, kalcium-jodid.

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu
Min. 30% Min. 3% Max. 1% Max. 10% Max. 12%

Csomagolás

Rend.sz. Súly
43507 40 g koupit