Saki-Hikari MARINE HERBIVORE

Saki-Hikari MARINE HERBIVORE

Egyedi, tökéletesen kiegyensúlyozott étel a kis tengeri halak számára, minden tápanyagot biztosítva.

  • A esszenciális zsírsavak, a DHA és az EPA magas aránya, valamint a növényi eredetü fehérjék magas minösége hozzájárul az immunrendszer és a halak egészségének fejlödéséhez; az összes tápanyag rendkívül magas emészthetősége.
  • Gyorsan megduzzad a vízben, hangsúlyozva azt a természetes szerkezetet, amelyet a tengeri halak ösztönösen elfogadnak. A pelletteket gyakran olyan halak támadják meg, amelyek általában nem fogadnak el pellet típusú ételeket. A lassan eső pellet könnyű célpontja az akvárium minden szintjén,
  • Gyors növekedést és csodálatos színezést biztosít. A halak úgy néznek ki, mintha csak most úsztak volna ki a zátonyról!
  • Lassan merülő

Ideális

A legtöbb növényevö tengeri hal részére.

Etetés

Adjon halaknak napi háromszor az egy perc alatt elfogyasztható mennyiségét. Vigyázzon, ne etesse túl a halakat. Távolítsa el az etési idő után az el nem fogyasztott tápot. A Saki-Hikari Marine Herbivore a leghatékonyabb, ha naponta szünet nélkül eteti. A Hikari-Germ a természetben előforduló mikrobiorganizmusok (probiotikumok), amelyek nem maradnak a belekben, és ezeket fokozatosan ki kell egészíteni a Saki-Hikari táplálékával. A Saki-Hikari állandó etetésével a táp előnyei maximálisak.

Összetevők

Halliszt, szárított tengeri moszat, tintahalliszt, krillliszt, szárított lucerna, szárított sörélesztő, halolaj, búzaliszt, spirulina, nátrium-alginát, lecitin, taurin, DL-metionin, szárított erjesztési termék Bacillus subtilis, kagylókivonat, asztaxantin, extrahált körömvirág, virágliszt, fokhagyma, kolin-klorid, E-vitamin-kiegészítő, L-aszkorbil-2-polifoszfát (stabilizált C-vitamin), inozit, d-kalcium-pantotenát, riboflavin, A-vitamin adalékanyag, tiamin-mononitrát, piridoxin-hidroklorid, niacin, folsav, D3-vitamin-kiegészítő, biotin, nátrium-dihidro-foszfát, vas-szulfát, magnézium-szulfát, cink-szulfát, mangán-szulfát, réz-szulfát, kalcium-jodid.

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu
Min. 30% Min. 3% Max. 1% Max. 10% Max. 12%

Csomagolás

Rend.sz. Súly
43526 90 g koupit