CRESTGEL

Termékvideó:

CRESTGEL

A zselé mely készen áll az azonnali etetésre

Nincs szükség keverésre. Ez a tápanyagok nagyon aromás keveréke az ideális és a gekkóknak, akik a nyelvüket érzékelnek és válogatnak, valamint a gyümölcs ízesítésű ételeket. Csavarja le a fedelet, és nyomjon egy hernyó alakú csíkot egyedülálló tálra vagy csipeszre. Ha háziállat nem fogadja el ezt a CrestGel ™ készítményt, akkor próbálja úgy, hogy mozgassa a szája elött ezt a zselékészítményt. Később táplálja, mert egy gekkók a legaktívabbak éjjel.

Kellemes íz

Még a többi takarmánytól való átváltáskor is, a hüllők gyorsan elfogadják a CrestGel ™ -t szerkezetének és nagyszerű ízének köszönhetően. Az összes szükséges tápanyagot tartalmazza a hüllők számára, amelyek gyümölcsöt és rovarokat fogyasztanak. Hosszú és egészséges életet élnek anélkül, hogy elveszítenék a kalciumot vagy más ásványi kiegészítőket. Minden, amire szükségük van, már szerepel ebben a zselében. Készült a Hikari® Aquatic Labban végzett széles körű kísérletek és a Crested Geckos sikeres etetése után az exkluzív tápként a CrestGel ™ segítségével.

Speciálisan tervezett csomagolás fenntartja a minőséget

Az egyedi CrestGel ™ csomagolás kiküszöböli a parazitákat és baktériumokat, és a tartósítószerek hiánya csökkenti az egészségügyi problémák kockázatát.

  • Mindennapi haltáp
  • Agresszív színfokozás

Ideális

Alapvető és progressziós táp olyan gekkók számára, amelyek általában gyümölcsöt és rovarokat fogyasztanak.

Etetés

Keverés nem szükséges

Egyszerűen nyomjon ki a csomagolásból egy hernyó alakú csíkalakú ízesített gélt és etessen.

Összetétel

Mangópüré, lisztférgek, cukor, szójaolaj, szójaliszt, xantángumi, szárított sörélesztő, aprított selyemhernyó teljes kriszta, szárított tengeri moszat, citromsav, szárított gyümölcs (alma, körte, eper, mangó, licsi, kivi, áfonya , áfonya, málna), extrahált alga, kolin-klorid, E-vitamin-kiegészítés, L-aszkorbil-2-polifoszfát (stabilizált C-vitamin), kalcium-pantotenát (B5-vitamin), riboflavin (B2-vitamin), A-vitamin-kiegészítő, tiamin-mononitrát ( B1-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), niacin (B3-vitamin), folsav, D3-vitamin kiegészítés, biotin (B7-vitamin), kalcium-karbonát, mononátrium-foszfát, vas-szulfát, magnézium-szulfát, cink-szulfát, mangán-szulfát, réz-szulfát , kalcium-jodát

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu Foszfor
Min. 7% Min. 2% Max. 2% Max. 70% Max. 4% Max. 0,1%

Csomagolás

Rend.sz. Terméknév Súly
20611 gel 50 g koupit