DRAGON DELITE

DRAGON DELITE

A „Hikari-Germ TM“ elönyei
Ez a továbbfejlesztett probiotikus táp elősegíti az immunrendszer és az emésztőrendszer egészségét, miközben hozzájárul a széklet mennyiségének csökkentéséhez.

Tudományosan a sikerhez fogalmazva 

Egyedi módon kiegyensúlyozott rovar- és növényi összetevők, pontos vitaminnal és ásványi anyagokkal, különösen kalciummal.

Ellenállhatatlan íz

Tele van rovarösszetevőkkel, mint például a kerekes féreg és a selyembogár. Japán mustár spenót és almás étel. Serdülők, felnőtt növényevők vagy mindenevő hüllők, például szakállas agama számára. A vízben ztatott pellet lágyítja és utánozza az élő táplálék szerkezetét. Ez az étel nem tapad a hüllőkre a végtagokon vagy a ketrec belső részén, ezért a ketrec tisztítása és karbantartása nagyon egyszerű.

A pellet hatékony alakja, etetés

Ez a tárcsa alakú táp lehetővé teszi a könnyű etetést például csipesszel. A textúra megkönnyíti a szakállas agama nyelvének tapadását, lehetővé téve a kényelmes etetést. Az egyes üledékeket néhány percig áztassa tiszta, friss vízben, etetés előtt, hogy meglágyuljon. 8 évesnél fiatalabb vagy 20–40 cm méretű hüllők esetén táplálja azt a mennyiséget, amelyet a hüllők azonnal elfogyasztanak. Táplálja a 40 cm feletti felnőtteket 2-3 naponta. Ha hüllője nem fogadja el a Dragon Delite TM-t, próbálja összekeverni egyik zselévariánsunkkal, mint például a DragonGel TM.

  • Mindennapi haltáp
  • Agreszív növekedés

Ideális

Probiotikummal kezelt pellet rovar, és növényevő hüllők táplálásához, valamint felnőtt szakállas agamáknak.

Etetés

Před krmením nechte změknout každou peletu namočením na několik minut do čisté čerstvé vody. Pro nedospělé ještěry (20 - 40 cm) poskytněte tolik krmení, kolik snědí. Dospělé jedince (nad 40 cm) krmte jednou za dva až tři dny. Pokud Váš ještěr nemá předchozí zkušenosti s tímto krmivem a odmítá jej přijímat, doporučujeme přimíchat jedno z našich gelových krmiv - např. DragonGel™.

Hagyja, hogy minden pellet néhány percig ázzon tiszta, friss vízben, mielőtt etet. A fiatal gyíkok számára (20–40 cm) annyi tápot kell biztosítani, amennyit esznek. Táplálja felnőtt (40 cm feletti) két-három naponta. Ha a gyíknak nincs korábbi tapasztalata ezzel a takarmánnyal, és nem hajlandó elfogadni, akkor javasoljuk, hogy keverje össze az egyik zselés tápunkkal - pl. DragonGel ™.

Összetétel

Liszt férgek, szárított almadara, manioc-keményítő, búzaliszt, szójaliszt, dehidrált lucernadara, sörfőzde szárított élesztő, zúzott selyemhernyó teljes kriszta, szárított tengeri moszat, az Aneseapan mustárából származó spenót, a Bacillus subtilis szárított erjedési terméke, szárított sárgarépa, szárított paradicsom, Molokhia étel, kolin-klorid, E-vitamin-kiegészítő, L-aszkorbil-2-polifoszfát (stabilizált C-vitamin), kalcium-pantotenát (B5-vitamin), riboflavin (B2-vitamin), A-vitamin-kiegészítő, tiamin-mononitrát (B1-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), niacin (B3-vitamin), folsav, D3-vitamin-kiegészítő, biotin (B7-vitamin), kalcium-karbonát, nátrium-foszfát, vas-szulfát, magnézium-szulfát, cink-szulfát, mangán-szulfát, réz-szulfát.

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu Foszfor
Min. 24% Min. 3% Max. 10% Max. 10% Max. 12% Max. 0.3%

Csomagolás

Rend.sz. Terméknév Súly
20621 pelety 200 g koupit