DRAGONGEL

Termékvideó:

DRAGONGEL

Finom íz
A DragonGel ™ -ről bebizonyosodott, hogy az első kísérlet során vonzza a hüllőket.

Változatos táp keverék
Tápláló táp lisztférgekből, selyemhernyókból és növényi összetevőkből, például japán mustár spenótból. Az összes szükséges tápanyagot tartalmazza a hüllők számára, amelyek zöldségeket és rovarokat fogyasztanak. Hosszú és egészséges életet élnek anélkül, hogy elveszítik a kalciumot vagy más ásványi kiegészítőket. Az összes szükséges anyag már megtalálható a tápban.

Többcélú táp

Kiváló fiatalabb (fiatal és serdülőkorú) mindenevő hüllők, például szakállas agama számára. Kiegészítő étrendként felnőtt növényevők számára is felhasználható.

Jelentősen csökkenti a karbantartást és a szagokat

Exkluzív táp, amely segít csökkenteni a szagokat, különösen az élő takarmányokkal összehasonlítva. Ezenkívül a széklet nem tapad a terráriumba.

  • Mindennapi haltáp
  • Agreszív növekedés

Ideális

Alapvető és progressziós táp hüllőknek, amelyek gyümölcsöt és rovarokat fogyasztanak.

Etetés

Keverés nem szükséges
Csavarja le a kupakot, nyomja ki a kívánt mennyiségű tápot hernyó formájában, és tépje le csipesszel. Ha háziállat nem fogadja el könnyen ezt a DragonGel ™ készítményt, akkor próbálja meg a zselét a szája elé helyezni, és lassan mozgatni. Tápláljon hüllőket, amelyek egyenként 20 cm-nél kisebbek. 20–40 cm-es felnőtt hüllők számára javasolt a Dragon Delite ™ vízben való áztatása, hogy az élő táplálékhoz hasonló szerkezet legyen.

Összetétel

Liszt férgek, japán mustár spenót, korpa, szójabab, sörfőzde élesztő, zúzott selyemhernyó teljes kriszta, szárított tengeri moszat, citromsav, extrahált tengeri moszat, szárított tök, szárított paradicsom, uborka levelei, szárított sárgarépa, kolin-klorid , E-vitamin-kiegészítés, L-aszkorbil-2-polifoszfát (stabilizált C-vitamin), kalcium-pantotenát (B5-vitamin), riboflavin (B2-vitamin), A-vitamin-kiegészítő, tiamin-mononitrát (B1-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), niacin (B3-vitamin), folsav, D3-vitamin-kiegészítő, biotin (B7-vitamin), kalcium-karbonát, nátrium-foszfát, vas-szulfát, magnézium-szulfát, cink-szulfát, mangán-szulfát, réz-szulfát, kalcium-jodát.

Teljes fehérje Telljes zsír Teljes ballaszt Nedvesség Hamu Foszfor
Min. 45% Min. 5% Max. 2% Max. 10% Max. 15% Max. 1%

Csomagolás

Rend.sz. Terméknév Súly
20616 gel 60 g koupit