Hikari PAC ATTACK

Hikari PAC ATTACK

Egy olyan rúdhoz hasonló szivacs, amelyet vízben áztatva gyorsan meglágyul, hogy olyan állagot érjen el, mint az élö táp amelyet a legtöbb Pacman béka szeretne, és rögtön megszeret.

Gyorsan lágyuló rudacskák

  • A dél-amerikai szarvas békák (Ceratophrys) számára, egyedileg kiegyensúlyozott összetétel
  • A pellet vízbe merítés után élő táp szerkezetű
  • Keverés nem szükséges.
  • No-Touch ™ etetés és könnyen használható
  • Szag eltávolítására szolgál

Ideális

Minden fajtájú vizi teknős és kétéltű számára.

Etetés

Minden egyes pellettet kb. 2 másodpercig áztassa tiszta vízben. Fogja meg a pellettet csipesszel és mozgassa egyik oldalról a másikra, közvetlenül a béka szája elé. Több pellet együttes kombinálásához 20 csepp vizet (csepegtető segítségével) öntsön mindegyik pelletre, és nyomja össze több pellettet, dene feledje, hogy a pellet mérete nem haladhatja meg a béka testének 40% -át.

Összetétel

Garnélarák, fehér halliszt, szárított sörélesztő, búzaliszt, szójadara, búzacsíra, karotin, proteáz, tiamin-mononitrát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, A-vitamin, L-aszkorbil-2-polifoszfát (stabilizált C-vitamin), B12-vitamin, biotin, kalcium-pantotenát, kolin-klorid, D3-vitamin, folsav, menadion-biszulfit-vegyület (K-vitamin forrása), inozit, p-aminobenzoesav, cink-oxid, mangán-szulfát, vas-klorid, réz-szulfát, kobalt-szulfát, alumínium-hidroxid , mangán-szulfát.

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu
Min. 30% Min. 3% Max. 1% Max. 10% Max. 12%

Csomagolás

Rend.sz. Súly
19337 40 g koupit
19343 800 g koupit