Hikari Reptile Turtle sticks

Hikari Reptile Turtle sticks

Ez a prémium teknős táp megoldja a teknőstartás leggyakoribb problémáit.

  • Három különböző színű rúdot tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlen és eltérő tápanyag-összetételűek vízi teknősök számára.
  • A sárga rúd - táplálkozás - a legmagasabb minőségű fehérjéket tartalmazza a szuper növekedés támogatására, valamint az immunrendszer és az egészséges élet támogatására. A páncél és a csontok szerkezetének fejlesztése.
  • A zöld rúd - a kalcium - olyan speciális kalciumot tartalmaz, amely csökkenti a kalciumhiány valószínűségét, és elősegíti a mellkasi és a csontszerkezet kialakulását.
  • Vörös rúd - aktivitás - természetes kitozánt tartalmaz az anyagcseréhez és az emészthetőség javításához.
  • Magasan emészthető pálcák, amelyek a víz miatt gyorsan duzzadnak, csökkentik a hulladék mennyiségét és a szagot. Kevesebb hulladék, könnyebb teknős karbantartás.
  • Úszó haltáp

Ideális

Mindenféle vízi teknős és néhány kétéltű számára.

Etetés

Adjon a teknősöknek naponta többször annyi tápot, amelyet tíz percen belül képesek teljes mértékben elfogyasztani. Az etetési időszak végén távolítsa el az el nem fogyasztott tápot a teknős akvárimától. Ügyeljen arra, hogy a teknősök ne táplálkozzanak túl.

Összetétel

Garnélaliszt, fehér halliszt, szárított sörélesztő, búzaliszt, szójadara, búzacsíra, karotin, proteáz, tiamin-mononitrát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, A-vitamin, L-aszkorbil-2-polifoszfát (stabilizált C-vitamin), B12-vitamin, biotin, kalcium-pantotenát, kolin-klorid, D3-vitamin, folsav, menadion-biszulfit-vegyület (K-vitamin forrása), inozit, p-aminobenzoesav, cink-oxid, mangán-szulfát, vas-klorid, réz-szulfát, kobalt-szulfát, alumínium-hidroxid , mangán-szulfát.

Teljes fehérje Teljeszsír Teljes rost Nedvesség Hamu
Min. 30% Min. 3% Max. 1% Max. 10% Max. 12%

Csomagolás

Rend.sz. Súly
27121 120 g koupit
27166 1 kg koupit