LEOPAGEL

Termékvideó:

LEOPAGEL

Kellemes íz LeopaGel ™
könnyen elfogadható. Etetési kísérleteink megerősítik, hogy több mint 80% -uk elfogadja az első kísérlet során!

Ideális étrend a legtöbb rovarevő hüllő számára

Nagyszerű minden olyan hüllő számára, amelyek általában tücsköket, étkezési gilisztákat vagy más élő rovarokat fogyasztanak. Csavarja le a kupakot, nyomja ki a szükséges mennyiségű tápot, és tépje le csipesszel vagy kesztyűvel. Ha háziállata nem fogadja el könnyedén ezt a LeopaGel ™ -t, próbálja meg a száj elé helyezni a zselét, és lassan mozgatni azt előre-hátra. A fiatal gekkók számára naponta kevés táplálékot adjon, a felnőttek méretétől függően 2-3 naponta táplálkoznak.

Jelentősen csökkenti a karbantartást és a szagokat

Az exkluzív táp segítt csökkenteni a szagot, különösen az élő táplálékhoz képest. Ez az étel nem tapad a hüllőkre a végtagokon vagy a ketrec belső részén, ezért a ketrec tisztítása és karbantartása nagyon egyszerű.

A kifejezetten a csomagolás fenntartja a minőséget

A LeopaGel ™ csomagolás kiküszöböli a parazitákat és baktériumokat, és a tartósítószerek hiánya csökkenti az egészségügyi problémák kockázatát.

  • Mindennapi haltáp
  • Probiotikum

Ideális

Tudományosan megfogalmazott és elkészített előrehaladott táp a rovargekkók számára.

Etetés

Keverés nem szükséges

Egyszerűen nyomja ki a csomagolásból a puha, ízesített gélt és táplálja. Az összes szükséges nyomelemet tartalmazza a rovarokkal táplálkozó gekkók számára. Ez biztosítja a hosszú és egészséges életet, miközben kiküszöböli a kiegészítők szükségességét.

Összetétel

Liszt férgek, korpa, szójabab, sörfőzött élesztők, egész krizalisz, szárított hínár, szárított hínár, citromsav, kivont hínár, kolin-klorid, E-vitamin-kiegészítő, L-aszkorbil-2-polifoszfát (stabilizált C-vitamin), pantotenát kalcium (B5-vitamin), riboflavin (B2-vitamin), A-vitamin-kiegészítő, tiamin-mononitrát (B1-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), niacin (B3-vitamin), folsav, D3-vitamin, biotin (B7-vitamin), kalcium-karbonát , nátrium-foszfát, vas-szulfát, magnézium-szulfát, cink-szulfát, mangán-szulfát, réz-szulfát, kalcium-jodát.

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu Foszfor
Min. 10% Min. 1% Max. 2,5% Max. 80% Max. 3,5% Max. 0,1%

Csomagolás

Rend.sz. Terméknév Súly
20606 gel 60 g koupit