Saki-Hikari Turtle

Saki-Hikari Turtle

Laboratóriumban ellenőrzött vizsgálat megerősíti a Saki-Hikari® TURTLE hatékony hatékonyságát a szag-szabályozásban. Az ammónia-szag akár 88% -kal is alacsonyabb a konkurens tápokhoz képest.

  • Mondjon búcsút a zavaros víznek - az alapanyagok egyedülálló kombinációja, beleértve a gondosan kiválasztott gyógynövényeket is, jobb tápanyag-felhasználást kínál, s így kevesebb hulladékot termel és ritkábban rontja el a vizet.
  • A Hikari-Germ ™ előnye - szabadalmaztatott probiotikumok aktívak maradnak a hulladékban, és fokozatosan lebomlanak.
  • A táp, amelyt a teknősök imádni fognak - a kalciumtartalom támogatja a szabályos páncél kialakulását, a D3-vitamin pedig javítja a kalcium felhasználását. A víz teknősöknek szüksége van erre az egyedülálló, kiegyensúlyozott tápanyag-kombinációra, és akkor nincs szükség további etetésre. A teknősök imádják ezt az ízt!
  • Úszó haltáp
  • Probiotikum

Ideális

Mindenféle vízi teknős és néhány kétéltű részére.

Etetés

Adjon a teknősöknek naponta egyszer olyan mennyiségű tápot, amelyet percek alatt teljes mértékben el tudnak fogyasztani. Alacsonyabb vízhőmérsékleten kevesebb tápra van szükség. A Saki-Hikari teknős akkor a leghatékonyabb, ha szünet nélkül naponta szolgálják fel. A Hikari-germ a természetben előforduló mikrobiorganizmusok (probiotikumok), amelyek nem maradnak a belekben, és ezeket fokozatosan ki kell egészíteni a Saki-Hikari táplálékával. A Saki-Hikari állandó etetésével a táp előnyei maximálisak. Ügyeljen arra, hogy a teknősöket ne etesse túl.

Összetétel

Garnélarák, fehér halliszt, szárított sörélesztő, búzaliszt, szójadara, búzacsíra, karotin, proteáz, tiamin-mononitrát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, A-vitamin, L-aszkorbil-2-polifoszfát (stabilizált C-vitamin), B12-vitamin, biotin, kalcium-pantotenát, kolin-klorid, D3-vitamin, folsav, menadion-biszulfit-vegyület (K-vitamin forrása), inozit, p-aminobenzoesav, cink-oxid, mangán-szulfát, vas-klorid, réz-szulfát, kobalt-szulfát, alumínium-hidroxid , mangán-szulfát.

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu
Min. 30% Min. 3% Max. 1% Max. 10% Max. 12%

Csomagolás

Rend.sz. Terméknév Súly
43622 medium 45 g koupit
43624 medium 200 g koupit
43626 medium 567 g koupit