Hikari Tropical BETTA BIO-GOLD

Termékvideó:

Hikari Tropical BETTA BIO-GOLD

Prémium napi haltáp sziámi harcoshal (Betta) számára. Táplálkozási igényeikkel és étkezési szokásaikkal kapcsolatos átfogó kutatás után fejlesztették ki.

  • A biotechnológiai fejlődés és a tápok fejlődésével természetes, élénk színt ad, miközben csökkenti az elhalványulás valószínűségét az idő múlásával.
  • Kifejezetten sziámi harcoshalak számára fejlesztették ki, amely ideális tápanyag-kombinációt biztosít. A harcosoknak hosszú és egészséges életet garantál.
  • A fontos vitaminok és ásványi anyagok egyedülálló kombinációja támogatja az immunrendszert, miközben csökkenti a zsír lerakódásának valószínűségét.
  • Könnyen kezelhető, tökéletes csomagolásban.

 

 

  • Úszó haltáp

Ideális

Minden Betta-faj nak.

Etetés

Etessen 1 - 3 tablettát, napi 2-3 alkalommal, a Betta hal méretének megfelelően. Ez a faj igényes és válogatós, és gyakran elutasít egy újfajta tápot. A folyamatos adagolással új táphoz szokik. De az sem kivétel, hogy 5 napig tart, amíg a Betta megszokja az új tápot.

Összetevők

Garnélarák, fehér halliszt, szárított sörélesztő, búzaliszt, szójadara, búzacsíra, karotin, proteáz, tiamin-mononitrát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, A-vitamin, L-aszkorbil-2-polifoszfát (stabilizált C-vitamin), B12-vitamin, biotin, kalcium-pantotenát, kolin-klorid, D3-vitamin, folsav, menadion-biszulfit-vegyület (K-vitamin forrása), inozit, p-aminobenzoesav, cink-oxid, mangán-szulfát, vas-klorid, réz-szulfát, kobalt-szulfát, alumínium-hidroxid , mangán-szulfát.

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu
Min. 30% Min. 3% Max. 1% Max. 10% Max. 12%
Rend.sz. Súly
19101 2.5 g koupit
19105 5 g koupit
19110 20 g koupit
19166 1 kg koupit