Hikari Tropical DISCUS BIO-GOLD

Termékvideó:

Hikari Tropical DISCUS BIO-GOLD

Mindennapi színjavító haltáp diszkoszhalaknak kifejlesztve, egyedi igényei és étkezési szokásai szerint.

  • A fehérjék, az esszenciális aminosavak, az esszenciális vitaminok és a kiválasztott ásványi anyagok tökéletes keverékéből készül, hogy a tápanyagok tökéletes csomagját biztosítsák, hatékonyan helyettesítve a marhaszívet.
  • A diszkoszok ragyogó, természetes elszíneződésére kifejlesztették, ezért olyan jól ismert és ezért fontos.
  • Az erősen porózus pellet azonnal lágyul, könnyen emészthető, nem morzsolódik és nem esik szét, ezen hal szokatlan és jellemző étkezési eljárásai során. Ismételten bekapják a tápot, majd kiköpik.
  • A modern fejlesztési folyamat lehetővé tette, hogy kizárólag vad diszkoszok tenyésztésére használt táp kifejlesztését más kiegészítő táp nélkül. Valami érthetetlen és lehetetlen!
  • Merülő haltáp

Ideális

Minden típusú diszkosz és trópusi hal, mely fokozott fehérje bevitelt igényel.

Etetés

A legjobb eredmény elérése érdekében napi két adag helyett ritkábban etessen. Etetéskor előnyös lelassítani a víz áramlását az akváriumban. Vigyázzon, ne etesse túl a halakat. Az etetés periódusát követően távolítsa el az el nem fogyasztott tápot.

Összetevők

Garnélarák, fehér halliszt, szárított sörélesztő, búzaliszt, szójadara, búzacsíra, karotin, proteáz, tiamin-mononitrát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, A-vitamin, L-aszkorbil-2-polifoszfát (stabilizált C-vitamin), B12-vitamin, biotin, kalcium-pantotenát, kolin-klorid, D3-vitamin, folsav, menadion-biszulfit-vegyület (K-vitamin forrása), inozit, p-aminobenzoesav, cink-oxid, mangán-szulfát, vas-klorid, réz-szulfát, kobalt-szulfát, alumínium-hidroxid , mangán-szulfát.

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu
Min. 30% Min. 3% Max. 1% Max. 10% Max. 12%

Csomagolás

Rend.sz. Súly
22316 80 g koupit
22366 1 kg koupit