Hikari Tropical FIRST BITES

Hikari Tropical FIRST BITES

Pontos, kiegyensúlyozott összetételt biztosít az apró halak részére az élet korai fejlődési szakaszaiban.

  • Prémium fehérjéket és aminosavakat tartalmazó hallisztből, amelyek táplálkozási torzulások és hiányok nélkül támogatják a gyors növekedést.
  • A vitaminok és ásványi anyagok tartalma elősegíti a szervek megfelelő fejlődését, a biztosítják az immunitás és az egészség tökéletes fejlődését.
  • A félig úszó pelletek a vízoszlopban maradnak, és ezért az apró halak könnyen megtalálják őket. Támogatják a jó táplálkozási szokásokat, ez a táp magas emészthetőségi együtthatóval rendelkezik, és a hulladék mennyisége aktívan csökken.
  • Lassan merülő

Ideális

Minden fajta tengeri és édesvizi apró halnak (firssen világrajött egyedek).

Etetés

  • Az optimális eredmény elérése érdekében a lehető leggyakrabban tápláljon, de a tápot a halaknak 2-3 perc alatt kell fogyasztania.
  • A fenék közelében mozgó apró halaknak történő adagoláshoz előzetesen nedvesítse meg a Hikari First Bites-t az akvárium vízében. Ez sokkal gyorsabban süllyed és lehetővé teszi az apróhal gyors hozzáférését a táphoz.
  • Az apróhal a világrajövetel után fogyaszthatja a Hikari First Bites-t. A táplálkozást kezdje el, mielőtt a szikzacskó teljesen felszívódna.
  • Vigyázzon, hogy ne etesse túl. A túlzott etetés problémákat okozhat a vízminőségben, ami nagyon fontos az élet elsö szakaszaiban.

Összetevők

Fehér halliszt, száraz sörélesztő, búzaliszt, szójaliszt, búzacsíra liszt, karotin, proteáz, tiamin-mononitrát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, A-vitamin, L-aszkorbil-2-polifoszfát (stabilizált C-vitamin) , B12-vitamin, biotin, kalcium-pantotenát, kolin-klorid, D3-vitamin, folsav, menadion-biszulfit-vegyület (K-vitamin forrása), inozit, p-aminobenzoesav, cink-oxid, mangán-szulfát, vas-klorid, réz-szulfát, kobalt-szulfát, hidroxid alumínium, mangán-szulfát.

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu
Min. 30% Min. 3% Max. 1% Max. 10% Max. 12%

Csomagolás

Rend.sz. Súly
20095 10 g koupit