Hikari Tropical FOOD STICKS™

Produktové video:

Hikari Tropical FOOD STICKS™

Gyorsan duzzadó, könnyen emészthető haltáp a ragadozó és húsevő halak számára, teljesen helyettesítve az élő táplálékot

  • A tökéletesen kiegyensúlyozott fehérjék, szénhidrátok, zsírok, vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak tökéletes, egyedülálló kombinációja az optimális napi táp kisebb ragadozó, húsevő halak számára.
  • Nem kívánt parazitákat és baktériumokat nem tartalmazó táp, ami a legtöbb természetes tápban gyakran előfordul.
  • A karotinoidok magas aránya olyan ragyogó színek kialakulását segíti, amelyek nem jellemzőek az akváriumban tartott húsevő halakra a természetes napfény hiánya miatt.
  • A fő összetevők beillesztésével egyedi szerkezetű haltápot állítunk elő; a legtöbb húsevő hal annyira vágyakozik rá, hogy azonnal elfogyasztja amint a vízfelszínhez ér.
  • Úszó haltáp

Ideális

Nagy, húsevő halak minden fajtája, beleértve arowanákat, tüskésbőrűeket, sügéreket és tengeri fajokat.

 

Etetés

Adjon a halaknak napi kétszer vagy háromszor annyi étápot, amit néhány perc alatt el tudnak fogyasztani. Vigyázzon, ne etesse túl a halakat. A trópusi halak gyakran nem fogadják el az új tápot, amikor megváltoztatják étrenjüket, de mivel továbbra is táplálkoznak, megszokják és elkezdenek táplálkozni.

Összetevők

Fehér halliszt, rákliszt, búzaliszt, kukorica, alfa-keményítő, rizskorpa, szárított sörélesztő, A-vitamin, D-vitamin, E-vitamin, tiamin-mononitrát (B-vitamin forrása), riboflavin, L-aszkorbil-2-polifoszfát ( stabilizált C-vitamin), kolin-klorid, inozit, kalcium-jodát, mangán-szulfát, magnézium-karbonát.

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu
Min. 40% Min. 4% Max. 3% Max. 10% Max. 12%

Csomagolás

Rend.sz. Súly
21711 57 g koupit
21729 250 g koupit
21766 1 kg koupit