Hikari Tropical MICRO WAFERS

Produktové video:

Hikari Tropical MICRO WAFERS

A halak könnyen vadásszák és elkapják ezt a tápot. Egy miniatűr (mikro) szelet, amelyet kifejezetten a pelyheket imádó trópusi halak számára fejlesztettek ki.

  • A prémium fehérjék teljes és kiegyensúlyozott kombinációja, amely páratlan növekedés tempót biztosít.
  • Kiváló minőségű tengeri és növényi fehérjéket tartalmaz az emésztés javításához, valamint a maximális növekedéshez szükséges tápanyagok jobb felhasználásához.
  • Spirulina és az asztaxantin kombinációja elősegíti az élénk színeket, a konkurenciához nem hasonlítható.
  • A kiváló íz lehetővé teszi a könnyű átmenetet más típusú tápokról, miközben biztosítja az összes szükséges tápanyagot a trópusi halak hosszú és egészséges életéhez.
  • A Micro Wafers nagyon lassan süllyed , ellentétben a pelyhekkel, tehát észreveszik és korán elkapják, elkerülve a túletetést, a vízminőségi problémákat és csökkentve a takarmányköltségeket .
  • Lassan merülő

Ideális

Minden kicsi és közepes méretű trópusi halnak, különösen alkalmas tetráknak, elevenszülöknek, sügéreknek, szivárványhalaknak és harcsáknak

Etetés

Adjon a halaknak napi kétszer vagy háromszor annyi élelmet, amit néhány perc alatt el tudnak fogyasztani. A trópusi halak gyakran elutasítják az új típusú ételeket étrendjük megváltoztatásakor, de a folyamatos etetés élelmezéshez vezet. Vigyázzon, ne etesse túl a halakat.

Összetevők

Garnéla liszt, fehér halliszt, szárított sörélesztő, búzaliszt, szójadara, búzacsíra, karotin, proteáz, tiamin-mononitrát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, A-vitamin, L-aszkorbil-2-polifoszfát (stabilizált C-vitamin), B12-vitamin, biotin, kalcium-pantotenát, kolin-klorid, D3-vitamin, folsav, menadion-biszulfit-vegyület (K-vitamin forrása), inozit, p-aminobenzoesav, cink-oxid, mangán-szulfát, vas-klorid, réz-szulfát, kobalt-szulfát, alumínium-hidroxid , mangán-szulfát.

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Zsír Nedvesség
Min. 30% Min. 3% Max. 1% Max. 10% Max. 12%

Csomagolás

Rend.sz. Súly
21202 20 g koupit
21208 45 g koupit
21266 1 kg koupit