Hikari Tropical SINKING CARNIVORE PELLETS

Produktové video:

Hikari Tropical SINKING CARNIVORE PELLETS

Fehérjeben gazdag haltáp, amely rendkívül tápláló a kisebb húsevő halak számára, kiváló előnyökkel rendelkezik az élő tálálékkal szemben.

  • A tökéletesen kiegyensúlyozott fehérjék, szénhidrátok, zsírok, vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak tökéletes, egyedi kombinációja az optimális napi haltáp kisebb húsevő halak számára.
  • Nem tartalnaz nem kívánatos parazitákat és baktériumokat, melyek a legtöbb természetes tápban előfordul.
  • A karotinoidok magas aránya olyan ragyogó színek kialakulását segíti, amelyek nem jellemzőek az akváriumban tartott húsevő halakra a természetes napfény hiánya miatt.
  • A fő összetevők beillesztésével egyedi szerkezetű tápot állítunk elő; a kisebb húsevő halak többsége gyorsan elfogadja, és azonnal elfogyasztja, bár gyorsan süllyed.
  • Merülő haltáp

Ideális

A felülszinről nem táplálkozó kisebb húsevő halak részére, mint például harcsa, cápa, rája, polypterus (bichír) és angolna.

 

Etetés

Adjon a halaknak napi kétszer vagy háromszor annyi tápot, amit néhány perc alatt el tudnak fogyasztani. Vigyázzon, ne etesse túl a halakat. A húsevő halak visszautasíthatnak egy új típusú ttápot, ha különböző típusú tápokat cserélgek, de egy idő után megszokják és szivesen fogadják.

Összetétel

Fehér halliszt, garnélarák, alfa-alfa liszt, búzaliszt, alfa-keményítő, szárított sörélesztő, L-lizin, DL-metionin, halolaj, A-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, K-vitamin, tiamin-mononitrát, riboflavin, niacin, pantoténsav, piridoxin, B12-vitamin, biotin, L-aszkorbil-2-polifoszfát (stabilizált C-vitamin), kolin-klorid, inozit, kalcium-jodát, mangán-szulfát, magnézium-karbonát.

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu
Min. 47% Min. 5% Max. 3% Max. 10% Max. 17%

Csomagolás

Rend.sz. Súly
21915 74 g koupit
21966 1 kg koupit