Hikari Tropical VibraBites® Baby

Termékvideó:

Hikari Tropical VibraBites® Baby

A Hikari Vibra Bites - Baby ideális mindennapos haltáp kisebb halak számára. Ezeket az egyedi, lassan süllyedő rudakat úgy tervezték, hogy úgy nézzenek ki és úgy viselkedjenek, mint élő vöröszúnyoglárvák, könnyen mozogjanak a vízoszlopban és támogassák a természetes táplálkozási viselkedést. Ezenkívül a tudományosan elöállított recept színjavító összetevőket tartalmaz a gyönyörű, elbűvölő színek létrehozásához, valamint kiváló minőségű tápanyagokat az általános immunitás és a robbanásszerű növekedés érdekében.

Hihetetlen színkiemelő hatás

A gondosan megválogatott színfokozó összetevők és a tudományosan összekevert tápanyagkeverék segítenek gyorsan megszerezni halai élénk színeit!

Egy rudacska, mint a féreg

Egyedülálló rudat fejlesztettünk ki, amely könnyedén mozog a vízáramban, miközben lassan és véletlenszerűen mozog a vízoszlopban, mint az élő táplálék.

Teljesen biztonságos alternatívája az élő tápoknak

A HIKARI® TROPICAL VIBRA BITES® BABY-t úgy fejlesztették ki, hogy olyan alakot és megjelenést kapjon, mint egy élő vérféreg, amit a legtöbb kisebb trópusi hal szeret. Az egyedülállóan kiegyensúlyozott összetétel olyan táplálékot kínál, amelyet az élő férgek egyszerűen nem nélkülözhetnek a paraziták vagy baktériumok veszélye nélkül.

Az egyedi összetevők kiváló ízt biztosítanak

A lisztkukac és más, gondosan válogatott és ízletes összetevőknek köszönhetően ez az étlap a legtöbb kisebb trópusi hal finom válogatása, amelyek időről időre azonnal támadnak.

* A japán Hikari® Aquatic Lab kiterjedt haltápkísérleteinek eredményei.

  • Mindennapi haltáp
  • Agresszív színfokozás
  • Úszó merülő

Ideális

Betta, Guppi, Tetra, Gurámi és más kisebb trópusi halak részére

Etetés

Naponta kétszer-háromszor etessen kis mennyiségű pelletet. Ügyelni kell arra, hogy elkerüljük a túletetést, és az etetési időszak után mindig el kell távolítani az el nem fogyasztott táplálékot, hogy elkerüljük a vízminőséggel kapcsolatos egészségügyi problémákat

Összetevők

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu Foszfor
min. 46% min. 7% max. 5% max. 10% max. 13% min. 1%

Csomagolás

Obj. č. Hmotnost
22200 5 g koupit
22205 37 g koupit
22265 1 kg koupit