Hikari Tropical VibraBites® XL

Termékvideó:

Hikari Tropical VibraBites® XL

Ideális mindennapos tudósok által megfogalmazott kiszinezö haltáp XL rúd formában, olyan nagyobb testü halak részére, melyek az élö tápot részesítik elönyben, mint például szivárványhalak, fenéklakó harcsafélék, sügérek, és mások.

Hihetetlen színfokozó hatás

Gondosan kiválasztott színfokozó alapanyagok, tudósok által összeálított tápanyagkeveréke segít, hogy gyorsan sugárzó szinekben pompázzanak halai!

Féreg alakú rúd

Egy olyan egyedi rudat fejlesztettünk ki, lassan lebeg a vízáramban és emellett lassan merülve élö táphoz hasonló mozgást immitál.

Teljesen biztonságos élö táp alternatívája

HIKARI® TROPICAL VIBRA BITES® XL úgy lett kifejlsztve, hogy minél jobban a vörösszúnyoglárvához hasonlítson, melyet a legtöbb trópusi halfaj imád. Egyedien kiegyensúlyozott tápanyagösszetétele, olyan táplálást biztosít mely az élö tápnál nem lehetséges esetleges parazita vagy baktérium akváriumba jutása nélkül.

Egyedi hozzávalójai kiváló ízt biztosítanak

Lisztférgek és más gondosan megválasztott ízletes alapanyagok felhasználásának hála ez a táp nagyon ízletes táplálék legtöbb nagyobb tetsü trópus hal számára, és azonnal rákapnak erre a tápra .*

*Hosszadalmas táp etetési viszgálatok eredménye a Hikari® Aquatic Lab-ból Japánból.

  • Mindennapi haltáp
  • Kiszinezés
  • Úszó merülő

Ideális

Betta, Guppi, Tetra, Gurámi és más kisebb trópusi halak részére

Etetés

Naponta kétszer-háromszor etessen kis mennyiségű pelletet. Ügyelni kell arra, hogy elkerüljük a túletetést, és az etetési időszak után mindig el kell távolítani az el nem fogyasztott táplálékot, hogy elkerüljük a vízminőséggel kapcsolatos egészségügyi problémákat

Összetevők

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu Foszfor
min. 46% min. 7% max. 5% max. 10% max. 13% min. 1%

Csomagolás

Obj. č. Hmotnost
22200 5 g koupit
22205 37 g koupit
22265 1 kg koupit