Hikari Tropical VibraBites®

Termékvideó:

Hikari Tropical VibraBites®

Szuper formula élénk színek eléréséhez, vőrősszúnyoglárva alakúl - rátámadnak kedvencei. Imádják, kérnek és támadnak.

  • A színjavítás hihetetlen hatása a gondosan kiválasztott összetevőkkel, amely nagyban javítja a színvisszaadást. A tápanyagok tudományosan elöállított keveréke segíti a halak gyors kiszíneződését! Gyors változás elérése érdekében -az Ön örömére
  • Kidolgoztunk egy egyedülálló rúd alakú tápot, amely a vízoszlopban könnyen mozog, lassan és szabálytalanul lebeg. A speciálisan alakított rudacska utánozza az élő táplálék mozgását. Teljesen biztonságos alternatíva az élő vörösszúnyoglárva helyettesítésére.
  • A HIKARI® TROPICAL VIBRA BITES ™ teljesen biztonságos alternatíváját úgy fejlesztették ki, hogy a pelletnek olyan élő vörösszúnyoglárva formája és megjelenése legyen, amelyet a halak imádnak. Az egyedülállóan kiegyensúlyozott összetétel a klasszikus rögzítőelemek táplálkozási értékét nyújtja parazita és bakteriális fertőzések kockázata nélkül. Az egyedi összetevők kiváló ízt kínálják, aminek a halak nem tudnak ellenállni.
  • Az egyedi összetevők növelik a kiváló ízt. A lisztférgek és más gondosan kiválasztott ízletes összetevők összetétele teszi ezt a tápot tökéletes választásnak a halak számára, habozás nélkül támadják.
  • Mindennapi haltáp
  • Agresszív színfokozás
  • Lassan merülő

Ideális

Azok számára, akik az élő táplálékot kedvelik. Diszkosz, vörös fantom, gyöngygurámi, vitorláshal és más kisebb trópusi halak.

Etetés

Adjon a halaknak napi kétszer vagy háromszor annyi tápot, amit néhány perc alatt el tudnak enni. Vigyázzon, ne etesse túl a halakat. Az etetés periódusát követően távolítsa el az nem fogyasztott tápot.

Összetevők

Halliszt, krillliszt, búzaliszt, viaszos kukorica, szárított sörélesztő, szójaliszt, búzadara, búzaglutén, halolaj, teljes zúzott selyemhernyópapapa, hidrolizált növényi szacharóz poliészterek, légyférgek, asztaxantin, DL-meth-meth kolin-klorid, E-vitamin, L-aszkorbil-2-polifoszfát (stabilizált C-vitamin), inozit, pantotenát-d-ribovin, A-vitamin adalékanyag, tiamin-mononitrát, piridoxin-hidroklorid, niacin, folsav, D3-vitamin adalék, biotin, B12-vitamin adalékanyag, nátrium-foszfát, só, vas-szulfát, magnézium-szulfát, cink-szulfát, mangán-szulfát, réz-szulfát, kalcium-jodát, piros 3 *, sárga 5 *.

Fehérje

Olajok és zsírok

Rost

Nedvesség

Hamu

Foszfor

Min. 46%

Min. 7%

Max. 5%

Max. 10%

Max. 13%

Max. 1%

Csomagolás

Rend. sz.

Súly

22206

35 g

koupit

22215

73 g

koupit

22231

280 g

koupit

22266

1 kg

koupit