Hikari Goldfish Staple

Hikari Goldfish Staple

Előnyben részesített mindennapi haltáp az aranyhalak és a Koi-k számára, amely biztosítja az alapvető táplálkozást a test megfelelő arányának eléréséhez.

  • Minden az aranyhalaknál és KOI-nál szükséges tápot tartalmaz az erős növekedésükhöz és nagyszerű alakjukhoz.
  • Stabilizált C-vitamint és alapvető tápanyagokat tartalmaz az egészséges immunrendszer kialakulásához.
  • Az úszó pellet soha nem zavarosítja és nem szennyezi a vizet, megkönnyítve ezzel a lehetséges túladagolás és étvágy ellenőrzését.
  • Mindennapi haltáp
  • Úszó haltáp

Ideális

Mindenféle standard aranyhal és kisebb Koi táp a megfelelő növekedésttámogat. Baby és Mini méretü pellet!

Etetés

Adjon a halaknak napi kétszer vagy négyszer annyi tápot, amelyet néhány perc alatt el tudnak fogyasztani. Vigyázzon, ne etesse túl a halakat. Az etetés periódusát követően távolítsa el az el nem fogyasztott tápot. Ha a víz 10 ° C alatt vagy 30 ° C felett van, csökkentse a táp mennyiségét a halak aktivitásától és az akvárium állapotától függően.

Összetétel

Garnélarák liszt, fehér halliszt, szárított sörélesztő, búzaliszt, szójadara, búzacsíra, karotin, proteáz, tiamin-mononitrát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, A-vitamin, L-aszkorbil-2-polifoszfát (stabilizált C-vitamin), B12-vitamin, biotin, kalcium-pantotenát, kolin-klorid, D3-vitamin, folsav, menadion-biszulfit-vegyület (K-vitamin forrása), inozit, p-aminobenzoesav, cink-oxid, mangán-szulfát, vas-klorid, réz-szulfát, kobalt-szulfát, alumínium-hidroxid , mangán-szulfát.

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu Hamu
min. 32% min. 4.0% max. 3.0% max. 10% max. 12% min. 0.7%

Csomagolás

Rend.sz. Súly
01106 30 g koupit
01120 100 g koupit
01131 300 g koupit