Hikari Lionhead

Hikari Lionhead

Merülő pellet és a biotechnológia alkalmazása lehetővé tette a szuperszínező és tökéletesen profilos táplálkozás nyújtását a szükséges formában.

  • A tudományosan megfogalmazott összetétel magas elengedhetetlen aminosavakat tartalmazó keverékkel hozzájárult a tökéletes növekedéshez és a tipikus fejfejlődéshez, amely nem lehetséges élő takarmány táplálása nélkül.
  • A biotechnológiának köszönhetően beállíthatjuk az aktív színfejlődést, ami általában lehetetlen UV-hiány esetén a közsségi akváriumokban.
  • Sose károsítja és nem szennyezi a vizet. *
  • Mindennapi haltáp
  • Agresszív színfokozás
  • Agreszív növekedés
  • Merülő haltáp

Ideális

Mindenféle első osztályú aranyhalnak, különösen Oranda, Lionhead, Azumanishiki és Ranchu számára.

Etetés

A beltéri tenyésztésü aranyhalakat 10 ° C vagy annál magasabb vízhőmérsékleten táplálja, napi 2-4 alkalommal táplálja. A szabadban termesztett aranyhalakat az évszaknak megfelelően etesse. Naponta egyszer etesse tavasszal és ősszel, a nap legforróbb részein. Nyáron önkényesen táplálkozik napfényben; a halak a legnagyobb étvágya nyáron. Télen táplálja a Hikari Wheat-Germ minipelletet, amely könnyebben emészthető és könnyen asszimilálható ebben az évszakban, amikor az aranyhal emésztési ciklusa lelassul. Ne adjon a halnak több tápot, mint amennyit perc alatt el lehet enni. Etetés után távolítson el minden el nem fogyasztott tápot a túletetés elkerülése érdekében.

Összetétel

Garnélaliszt, fehér halliszt, szárított sörélesztő, búzaliszt, szójadara, búzacsíra, karotin, proteáz, tiamin-mononitrát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, A-vitamin, L-aszkorbil-2-polifoszfát (stabilizált C-vitamin), B12-vitamin, biotin, kalcium-pantotenát, kolin-klorid, D3-vitamin, folsav, menadion-biszulfit-vegyület (K-vitamin forrása), inozit, p-aminobenzoesav, cink-oxid, mangán-szulfát, vas-klorid, réz-szulfát, kobalt-szulfát, alumínium-hidroxid , mangán-szulfát.

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu Foszfor
min. 46% min. 6% max. 5% max. 10% max. 15% min. 1.2%

Csomagolás

Rend.sz. Súly
05220 100 g koupit
05234 350 g koupit