Saki-Hikari Fancy Goldfish Balance

Saki-Hikari Fancy Goldfish Balance

A legjobb minőségű forradalmi napi haltáp az aranyhal számára, amely befolyásolja a test fejlődését és formáját.

  • Élő, természetben előforduló (probiotikus) mikroorganizmusokat tartalmaz, úgynevezett "Hikari-Germ ™", amelyek kiegészítik a táplálkozási profilot.
  • Várhatják a rendkívül hatékony tápanyag-felhasználást és a kiváló növekedést.A hozzávalók egyedülálló kombinációja elősegíti a kívánatos jellegzetes fehér szín kialakulását.
  • Hatékony és gyors súlygyarapodás a speciális összetétel miatt a zsírlerakódás veszélye nélkül.
  • Konkurenciamentes haltáp-hatékonyság és a "Hikari-Germ ™" hatás csökkenti a hulladék képződését, javítja a bio- cselekvés hatékonysága, javítva a vízminőséget, miközben csökken az akvárium rendszeres karbantartásának igénye *.
  • Mindennapi haltáp
  • Merülő haltáp
  • Könnyen emészthető
  • Probiotikum

Ideális

Minden típusú aranyhal, különösen Ranchu, Oranda, Azumanishiki.

Etetés

Adjon a halaknak napi kétszer vagy négyszer annyi tápot, amelyet halai néhány perc alatt el tudnak fogyasztani. Vigyázzon, ne etesse túl a halakat. Az etetés periódusát követően távolítsa el az el nem fogyasztott tápot. Ha a víz 10 ° C alatt vagy 30 ° C felett van, csökkentse a haltáp mennyiségét a halak aktivitásától és az akvárium állapotától függően.

Összetétel

Garnélarák liszt, fehér halliszt, szárított sörélesztő, búzaliszt, szójadara, búzacsíra, karotin, proteáz, tiamin-mononitrát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, A-vitamin, L-aszkorbil-2-polifoszfát (stabilizált C-vitamin), B12-vitamin, biotin, kalcium-pantotenát, kolin-klorid, D3-vitamin, folsav, menadion-biszulfit-vegyület (K-vitamin forrása), inozit, p-aminobenzoesav, cink-oxid, mangán-szulfát, vas-klorid, réz-szulfát, kobalt-szulfát, alumínium-hidroxid , mangán-szulfát.

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu Foszfor
min. 45% min. 5.0% max. 3.0% max. 10% max. 20% min. 1.8%

Csomagolás

Rend.sz. Súly
42033 200 g koupit
42036 1 kg koupit