Saki-Hikari Fancy Goldfish Color Enhancing Floating

Produktové video:

Saki-Hikari Fancy Goldfish Color Enhancing Floating

Forradalmi mindennapi haltáp minden kiváló minőségű aranyhal számára, hogy kifejlesztje valódi potenciáljukat!

  • Élő, természetben előforduló (probiotikus) mikroorganizmusokat tartalmaz, úgynevezett "Hikari-Germ ™", amelyek kiegészítik a táplálkozási profilt. Rendkívül hatékony tápanyag-felhasználást várhat, szuperszíneződést és a kiváló növekedést.
  • Nagy tisztaságú asztaxantin és prémium minőségű tiszta tenyésztésű spirulinek keveréke, amely élénk vörös színű színeket kínál anélkül, hogy hátrányosan befolyásolja a fehér területet.
  • Az aranyhal speciális receptjének hatékony használata magasabb növekedési rátát biztosít a zsírlerakódás kockázata nélkül.
  • A versenyképesség nélküli takarmány-hatékonyság és a "Hikari-Germ ™" akció csökkenti a hulladék képződését, javítja a bio-hatás hatékonyságát, javítja a vízminőséget, miközben csökkenti az akvárium rendszeres karbantartásának szükségességét *.
  • Mindennapi haltáp
  • Úszó haltáp
  • Agresszív színfokozás
  • Könnyen emészthető
  • Probiotikum

Ideális

Minden típusú prémium aranyhal, különösen Ranchu, Oranda, Azumanishiki.

Etetés

Adjon halainak napi kétszer vagy négyszer annyi tápot, amelyet néhány perc alatt el tudnak fogyasztani. Vigyázzon, ne etesse túl a halakat. Az etetés periódusát követően távolítsa el a fel nem használt élelmiszert. Ha a víz 10 ° C alatt vagy 30 ° C felett van, csökkentse a haltáp mennyiségét a halak aktivitásától és az akvárium állapotától függően.

Összetétel

Garnélarák, fehér halliszt, szárított sörélesztő, búzaliszt, szójadara, búzacsíra, karotin, proteáz, tiamin-mononitrát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, A-vitamin, L-aszkorbil-2-polifoszfát (stabilizált C-vitamin), B12-vitamin, biotin, kalcium-pantotenát, kolin-klorid, D3-vitamin, folsav, menadion-biszulfit-vegyület (K-vitamin forrása), inozit, p-aminobenzoesav, cink-oxid, mangán-szulfát, vas-klorid, réz-szulfát, kobalt-szulfát, alumínium-hidroxid , mangán-szulfát.

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu Foszfor
min. 45% min. 7.0% max. 3.0% max. 10% max. 20% min. 1.8%

Csomagolás

Csomagolás

Rend.sz. Súly
42053 200 g koupit
42056 1 kg koupit