Saki-Hikari Fancy Goldfish Extreme Color Enhancing

Saki-Hikari Fancy Goldfish Extreme Color Enhancing

A forradalmian új mindennapos haltáp, rendkívül hangsúlyozva a kiegészítő összetételt. Segít az aranyhal gyors fejlődésében!

  • Élő, természetben előforduló (probiotikus) mikroorganizmusokat tartalmaz, úgynevezett "Hikari-Germ ™", amelyek kiegészítik a táplálkozási profilot.
  • Hatékony tápanyag-felhasználást, hihetetlen színezést és a megfelelő növekedést elősegítő, gondosan kiválasztott, egyedi összetevők, beleértve a Spirulina, a Marigold, az asztaxantin és a Phaffia szárított élesztő tiszta prémium tenyészeteinek egyedülálló keverékét, soha nem teszik lehetővé a színjavulást.
  • Példátlan növekedési sebességet biztosít a zsírlerakódás kockázata nélkül.
  • A páratlan takarmány-hatékonyság és a Hikari-Germ ™ csökkentik a hulladék képződését, javítják a bio-hatás hatékonyságát, javítják a vízminőséget, miközben csökkentik az akvárium rendszeres karbantartásának szükségességét *.
  • Agresszív színfokozás
  • Merülő haltáp
  • Könnyen emészthető
  • Probiotikum

Ideális

Minden típusú prémium aranyhal, különösen Ranchu, Oranda, Azumanishiki.

Etetés

Adjon a halaknak napi kétszer vagy négyszer annyi tápot, amelyet néhány perc alatt el tudnak fogyasztani. Vigyázzon, ne etesse túl a halakat. Az etetés periódusát követően távolítsa el a fel nem használt tápot.

Összetétel

Garnélarák liszt, fehér halliszt, szárított sörélesztő, búzaliszt, szójadara, búzacsíra, karotin, proteáz, tiamin-mononitrát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, A-vitamin, L-aszkorbil-2-polifoszfát (stabilizált C-vitamin), B12-vitamin, biotin, kalcium-pantotenát, kolin-klorid, D3-vitamin, folsav, menadion-biszulfit-vegyület (K-vitamin forrása), inozit, p-aminobenzoesav, cink-oxid, mangán-szulfát, vas-klorid, réz-szulfát, kobalt-szulfát, alumínium-hidroxid , mangán-szulfát.

Teljes fehérje Teljes zsír Teljes rost Nedvesség Hamu Foszfor
min. 46% min. 7.0% max. 2.0% max. 10% max. 19% min. 1.5%

Csomagolás

Rend.sz. Súly
42072 100 g koupit
42074 500 g koupit